Den här veckan kommer jag äntligen att ha boken i min hand. Den finns på förlaget nu och som jag förstått så har Idus skickat ett gäng till mig. Jag ska ha ett lager hemma och har en del beställningar från nära och kära. Vet också en del som beställt via förlaget. Det känns kul!

Nu hoppas jag så klart att många bibliotek vill köpa in min och Hedvigs bok! Hoppas också hitta några affärer som vill sälja vår bok. Jag har fått ett napp hittills. Spillevinken i Falun vill testa att sälja boken. Spillevinken är en av mina favoritaffärer i Falun. En inrednings- och klädbutik med en hel del barnsaker”. Det känns kul! Hoppas hitta fler återförsäljare!

Förra veckan kom en recension från BTJ som gjorde mig så glad! Man får inte publicera hela så här kommer ett utdrag: ” (…) kanske förväntar man sig att pappan har ett häftigt jobb med mycket action. Istället kommer en finstämd, positiv berättelse om livet på ett äldreboende där Alis pappa arbetar. (…) Hedvig Wallins realistiska bilder förstärker den positiva miljön. Texten kan lätt läsas av ett barn som knäckt läskoden, men kan också fungera som högläsningsbok. Boken kan öppna upp för fina samtal kring vem som är de verkliga hjältarna; de i vardagen eller de i fiktionens supervärld”. / BTJ, lektör Agneta Warheim, publiceras i BTJ-häftet nr 9, 2017.

Hoppas att försäljningen tar fart. Jag ska göra vad jag kan via sociala medier. Jag hoppas ju att boken ska landa hos många barn som har föräldrar eller andra viktiga vuxna som arbetar inom äldreomsorgen, så att de ska förstå vilket viktigt arbete deras föräldrar/viktiga vuxna har.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s