Högläsning i årskurs 1

Den här veckan har varit en bra vecka! Bokdrommar som är ett instagramkonto jag följer skrev väldigt fint om min och Hedvigs bok, boken börjar hitta till biblioteken (21 stycken än så länge), en favoritaffär här i Falun som heter Spillevinken tog in min bok och jag läste högt i min sons klass och parallellklass. Jag bjöd in mig själv eftersom jag ville få fira boksläpp på något sätt och gärna med barn. Jag tror allt att min son var lite stolt. Barnen lyssnade  bra och hade frågor både om livet på ett äldreboende och hur man skriver böcker. När jag läst så pratade vi lite om vad en vardagshjälte kan vara och barnen fick rita egna vardagshjältar. Det blev teckningar som föreställde mammor, pappor, läkare, polis, brandmän, Dolly style med mera. Blev varm i hjärtat när en kille i klassen ritade min son, eftersom han är en så bra kompis. Kul att höra!:-) Besöket i klasserna avslutades med fika. Självklart bjöd jag på Kärleksmums eftersom det är med i boken. Ett riktigt smarrigt recept måste jag säga och barnen mumsade glatt i sig.

Just det jag fick en förfrågan om att skriva en krönika i tidningen Äldreomsorg också. Så det har jag gjort i helgen. Hoppas den ska uppskattas! Som jag förstod kommer tidningen ut snart. En tidning för anställda inom äldreomsorgen. Mitt fokus i krönikan är att de är vardagshjältar som förtjänar bättre arbetsvillkor och uppskattning för det arbete de utför.

Ny vecka och våren är på gång. Ha en riktigt fin vecka!

D329B4F5-16A7-47E0-A607-EDD6421B0CA4

 


En reaktion på ”Högläsning i årskurs 1

  1. Härlig vecka men så ledsamt att det blev ett tråkigt slut. Jag fattar inte att det kan rinna ut vatten vid stopp i avloppet, vattnet brukar ju bara bli kvar. Älskar dig. Godnatt puss o kram

    Skickat från min iPad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s