Artikel i DT och deadline

Idag publicerades artikeln i DT. Jag träffade Stina Rapp från DT för några veckor sedan över en kaffe på Waynes. Jag tycker att hon fick med det allra mesta som jag ville få fram om varför jag skrivit Ali och Blåklockans hjältar, om hur idén till boken Elton får en idé kom till. Det fanns så klart massa mer som vi pratade om. En väldigt trevlig reporter, lättpratat!:-) Mindre bekvämt när vi skulle ta kort. Smattrade av en 10 000 kort kändes det som. Jag ogillar starkt att så framför en kamera… Tyvärr är artikeln låst men jag länkar under rubriken I media.

Imorgon är det typ deadline för Elton får en idé. Maria håller på med det sista om jag har förstått rätt och jag har suttit och försökt korrläsa. Det är svårt att hitta sina egna fel. Hoppas jag och de andra som läst har upptäckt alla nu. Förlaget behöver ha allt 2 maj för att vi ska ha en chans att komma med i en barnbokskatalog (inte säkert man kommer med) och för att boken ska bli med på bokmässan. Förlaget har läst min lärarhandledning och tyckte att den var bra. Jag hoppas verkligen att den här boken ska kunna hitta ut till skolorna och min handledning används som ett komplement.

Förutom deadline denna helg så ska det även hinnas med att vara hästvakt, nattvandra imorgon när det är Valborg och på 1 maj demonstrera  (fredligt) mot nazisterna som kommer till Falun.

Ha en fin helg!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s